Monitorizare

SERVICIUL DE MONITORIZARE A SISTEMELOR DE ALARMARE LA EFRACTIE

Societatea  SMB ofera clientilor servicii de securitate prin monitorizarea permanenta a sistemelor de alarma si interventia rapida cu echipaje mobile in caz de nevoie

Monitorizare permanenta a sistemelor de alarma

Monitorizarea presupune preluarea permanenta (24 ore/zi, 365 zile/an) a semnalelor transmise de sistemul local de alarma catre dispeceratele SMB si gestionarea acestora in functie de tipul evenimentului transmis. Transmisia evenimentelor in dispecerat se realizeaza prin linie telefonica fixa, folosind reteaua de telefonie mobila (GPRS/ GSM), prin internet sau prin retea radio.

Dispeceratulcomputer-aided-dispatch-930x414 SMB  permite monitorizarea oricarui tip de sistem de alarma, cu posibilitatea de a conecta un numar nelimitat de abonati, care sunt gestionati de operatori dispeceri cu o foarte buna pregatire profesionala si avizati conform legii 333/2003.
Operatorii dispeceri interpreteaza fiecare semnal primit de la abonati, iar in caz de efractie, buton de panica, incendiu, sabotaj, caderi de tensiune sau de acumulatori si alerteaza prin statie echipajele mobile de interventie pentru deplasarea imediata la obiectiv si solutionarea problemei.


Apeleaza cu incredere


+40353408585
Adresa

SMB Security

Str.Siretului, Nr.13
Complex Mestesugaresc,
etaj 1, birou 4
Targu Jiu - Gorj